Home » Stepteams » Bolswarder StepVereniging

Stepteam

Bolswarder StepVereniging

De Bolswarder Step Vereniging (BSV) is, zoals de naam al doet vermoeden een step vereniging uit Bolsward. De vereniging is in 1986 opgericht, nadat 13 personen het jaar ervoor op steps met wielmaat 12,5” de Friese Elfstedentocht hadden gereden.
De BSV wil zich toeleggen op het promoten van de stepsport in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat alle wielmaten welkom zijn bij de vereniging.

Plannen voor de toekomst zijn het organiseren van toertochten, wedstrijden en deelname aan de Autopedrace Schagen (NH) waar op “meerdere personen” steps wordt gereden.

Sinds 2019 beschikt de vereniging over een gediplomeerde basis stepinstructeur.

Steppen is een sport waarbij je gezond en actief bezig kunt zijn. Lijkt het jou leuk om een keer een step uit te proberen? Kom dan een keer gratis meetrainen! Sporten is gezond en steppen zeker, dus daarom worden er stepclinics en proeftrainingen gehouden zodat iedereen kennis kan maken met de stepsport. Iedereen is welkom bij de Bolswarder Step Vereniging en kan een ieder op zijn/haar eigen niveau en met een eigen doelstelling trainen of recreatief steppen.