Home » Stepkalender » Winterfiets 11 Stedentocht 2025

Stepkalender

Winterfiets 11 Stedentocht 2025

Dé alternatieve Elfstedentocht voor als er onvoldoende ijs ligt om dé Tocht der Schaatstochten te houden.

Dé alternatieve Elfstedentocht voor als er onvoldoende ijs ligt om dé Tocht der Schaatstochten te houden. Deze toertocht staat open voor alle, geheel of  in aanzienlijke mate door spierkracht aangedreven, rijwielen die op het recreatief fietspad mogen rijden. Dus van step tot ligfiets, e-bike, racefiets, skeeler en handbike.
Er doen ieder jaar meerdere steppers mee.

De online inschrijving start 21 oktober 2024 voor de Early Bikkels. Je kunt met meerdere deelnemers op één inschrijving, of individueel deelnemen. Een teamnaam kán, maar is niet verplicht. Bedrijfsteams kunnen contact opnemen voor extra aandacht.
Verzorgingsposten
Steppen en fietsen in de winter vraagt meer energie dan als het warmer is. Ook komend jaar zal er dan ook op diverse plaatsen op de route te eten en drinken zijn. Bij de finish staat er een tenslotte nog een voedzame, warme, vegetarische maaltijd voor je klaar. Kun je nog even samen met je vrienden, collega’s of supporters natafelen.
Early Bikkel versus Rode Lantaarn en Jeugd
Dinsdag 19 november is de laatste dag van de ‘Early Bikkel’ inschrijving, met een flinke extra korting op het inschrijfgeld. Van 20 november t/m 18 december betaal je het reguliere bedrag en in de laatste weken voor de start een toeslag.
Ben je ná 12 januari 2000 geboren, dan mag je tegen een gereduceerd tarief meerijden. Uiteraard moet bij het ophalen van de startsetjes wel een bewijsje getoond worden van leeftijd of bondslidmaatschap. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

Op de website van frieslandbeweegt.nl kun je aangeven dat je belangstelling hebt om mee te doen. Je ontvangt dan de nieuwsbrief over deze dag. 

Organisatie

Evenement gegevens

zondag 12 januari, 2025

Tijd: 06:00 -

21:30

Kosten: €Wordt nog bekend gemaakt

Locatie

Elfstedenhal, Fryslânplein 1, 8914 BZ Leeuwarden