Home » Stepkalender » Voorjaarstocht vanuit Doesburg (keuze 25 of 50 km)

Stepkalender

Voorjaarstocht vanuit Doesburg (keuze 25 of 50 km)

Een mooie tocht om het voorjaar te vieren, met start en eindpunt in het mooie Doesburg.

Beste stepvrienden,

De steps mogen weer naar buiten!!!

Wat heerlijk om de zon weer te zien schijnen! Al die regen zijn we meer dan zat. Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat we afgelopen maanden wel eens een steptraining hebben overgeslagen vanwege het baggerweer… Maar nu de dagen weer langer worden, krijgen we er weer zin in en zijn de leden van Stepteam Doesburg weer fanatiek aan het trainen voor onze voorjaarstocht.

We hebben weer twee mooie tochten uitgezet, waar we zelf erg enthousiast over zijn. We hopen dat we jullie straks deelgenoot mogen maken van de mooie Achterhoek (onze “achtertuin”). Wat kun je verwachten tijdens onze voorjaarstocht? Een mooie route langs akkers en weides. Het zal je verbazen hoeveel rust en ruimte er nog is in de Achterhoek en met een beetje geluk zien we nog een paar reeën of hazen ons pad kruisen.

De datum is zaterdag 13 mei. Er is keuze uit een route van 25 en 50 kilometer. We starten en eindigen natuurlijk met wat lekkers bij de koffie en een heerlijke soep nadien. Het startpunt is bij één van onze stepleden, aan de Oranjesingel 16 te Doesburg alwaar je vanaf 10.00 uur van harte welkom bent (in de “Schilderschool”). De tocht start om 10.30 uur.

Inschrijven kan tot 10 mei. Mail hiervoor naar secretaris@stepteamdoesburg.nl. De kosten zijn € 10 per deelnemer. Het geld kan overgemaakt worden, betalingsinformatie ontvang je na aanmelding per e-mail van ons.
Om administratieve onrust op de dag zelf te vermijden, kan het inschrijfgeld alleen per bank worden voldaan.
Wij vinden het hartstikke leuk om jullie dit mooie stukje Achterhoek te laten zien dus schrijf je snel in, want dit wil je niet missen!

Graag tot ziens en een sportieve groet,
Menanynke en het hele team van Stepclub Doesburg

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 13 mei, 2023

Tijd: 10:00 inloop, start tocht 10:30 -

eindtijd is afhankelijk van welke tocht je meerijdt

Kosten: €10,-

Locatie

Oranjesingel 16, Doesburg