Home » Stepkalender » Techniektraining cross

Stepkalender

Techniektraining cross

Gratis training voor iedereen die meer wil leren over offroad steppen. (op het wedstrijdparcours van 16-09)

De openbare techniektraining van Stepteam Twente staat dit keer geheel in het teken van crosstechniek. We gaan oefenen op het parcours waar op 16 september het Open Twents Stepcrosskampioenschap wordt gehouden. We verzamelen op parkeerplaats P4 op het Hulsbeek aan de Bornsedijk te Oldenzaal. Denk eraan dat een step met racebanden ongeschikt is voor deze training.
Elke maand organiseren we een training die geheel in het teken staat van steptechniek. Onze maandelijkse techniektrainingen zijn niet alleen bedoeld voor STT’ers: ook niet-leden zijn van harte welkom. Om te zorgen dat onze techniektrainingen voor zo veel mogelijk steppers aantrekkelijk zijn, mag iedereen GRATIS meedoen. We organiseren deze trainingen op verschillende locaties in Twente.
Info voor mensen die met de auto komen: als je geen parkeerpas hebt, bedraagt het parkeertarief € 6,-. Deelname aan dit evenement geschiedt geheel op eigen risico. Het gebruik van een helm is verplicht.
Wil je graag je stepcrosstechniek verbeteren? Laat dan via het aanmeldformulier (https://forms.gle/BxrBiquWxvYu5vQSA) weten dat je erbij bent op 9 september. Waar zou jij ons graag eens zien? Suggesties voor andere locaties in Twente zijn welkom.

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 09 september, 2023

Tijd: 9.30 uur -

11.15 uur

Kosten: €Gratis

Locatie

Oldenzaal, parkeerplaats P4 op het Hulsbeek