Home » Stepkalender » Steptechniektraining

Stepkalender

Steptechniektraining

Steptechniektraining met aandacht voor klimmen en dalen

Zaterdag 30 maart organiseert Stepteam Twente (STT) voor de derde maal dit jaar een steptechniektraining. Dit keer richten we onze aandacht op klimmen en afdalen. We verzamelen om 9.15 uur op Parkeerplaats Tankenbergweg, zodat de training precies om 9.30 uur van start kan gaan. De parkeerplaats is via Google Maps eenvoudig te vinden.

Regelmatig organiseren wij een training die geheel in het teken staat van steptechniek. Onze techniektrainingen zijn niet alleen bedoeld STT’ers; ook niet-leden zijn van harte welkom. Wij geven graag iedereen de kans om zich een efficiënte steptechniek eigen te maken. Om te zorgen dat onze techniektrainingen voor zo veel mogelijk steppers aantrekkelijk zijn, mag iedereen GRATIS meedoen. We organiseren deze trainingen op verschillende locaties in Twente.

Dit keer trainen we in de Twentse ‘bergen’ nabij Oldenzaal. Deze bieden niet alleen prachtige vergezichten over het fraaie landschap van Noordoost-Twente, maar ook fijne trainingsfaciliteiten voor steppers. Tijdens de komende techniektraining gaan we dus klimmen en dalen. Op de Tankenberg, de hoogste berg van Overijssel, gaan we oefenen hoe je dit het beste kunt doen. Op de flanken van deze berg vinden we klimmetjes in verschillende steiltes en lengtes, zodat we op verschillende niveaus kunnen oefenen. Dus ook steppers die de stepklimtechniek al goed onder de knie hebben, komen tijdens deze training ruimschoots aan hun trekken.

Ben je geen STT-lid en wil je graag je steptechniek verbeteren? Ga jij ook voor meer meters met minder moeite? Ook wanneer de weg niet al te horizontaal is? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier.

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 30 maart, 2024

Tijd: 9:15 uur -

11:15 uur

Kosten: €Gratis

Locatie

Parkeerplaats Tankenberg, Tankenbergweg, De Lutte