Home » Stepkalender » Steptechniektraining

Stepkalender

Steptechniektraining

Verbeter je steptechniek bij Stepteam Twente

STEPTECHNIEK VERBETEREN BIJ STT

De tweede techniektraining van 2024 organiseren we op zaterdag 3 februari. We starten vanaf Kulturhus Hasselo in Hengelo (Henry Woodstraat 62, 7558 CP Hengelo). We verzamelen daar om 09.15 uur, zodat de training precies om 9.30 uur van start kan gaan. Dit keer maken we van de deelnemers opnamen met een actioncam. De opnamen gebruiken we om onze feedback over je steptechniek te ondersteunen.

Regelmatig organiseren we een training die geheel in het teken staat van steptechniek. Onze techniektrainingen zijn niet alleen bedoeld voor STT’ers; ook niet-leden zijn van harte welkom. Om te zorgen dat onze techniektrainingen voor zo veel mogelijk steppers aantrekkelijk zijn, mag iedereen GRATIS meedoen. We organiseren deze trainingen op verschillende locaties in Twente.

We gaan ervan uit dat iedere deelnemer beschikt over een eigen step en helm. Als je (nog) geen eigen step en/of helm hebt, laat het ons dan even weten. Dan gaan we kijken of we wat voor je kunnen regelen.

Zoals altijd zijn ook gevorderde steppers van harte welkom, omdat het ook voor mensen die al vele duizenden stepkilometers achter de rug hebben, belangrijk is om van tijd tot tijd te checken of ze hun basics nog op orde hebben.

Stepteam Twente werkt momenteel aan een online document met veel informatie over steppen en steptechniek. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. Wij staan uiteraard open voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze informatie.

Wil je graag je steptechniek verbeteren? Ga jij ook voor meer meters met minder moeite? Laat dan via het aanmeldformulier weten dat je erbij bent op 3 februari. Waar zou jij ons graag eens zien? Suggesties voor andere locaties in Twente zijn welkom.

Waar zou jij ons graag zien? Suggesties voor locaties zijn welkom.

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 03 februari, 2024

Tijd: 9.15 -

11.15 uur

Kosten: € gratis

Locatie

Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62, 7558 CP Hengelo