Home » Stepkalender » Steptechniektraining

Stepkalender

Steptechniektraining

Verbeter je steptechniek bij Stepteam Twente voor meer kilometers met minder moeite.

Dit keer besteden we niet alleen aandacht aan algemene stepvaardigheden, maar ook aan enkele speciale technieken. In het bijzonder gaan we oefenen met af- en opsteppen van stoeprandjes en met technieken voor het bedwingen van supersteile (ca. 25%) en minder steile klimmetjes.
Regelmatig organiseren we een training die geheel in het teken staat van steptechniek. Deze techniektrainingen zijn niet alleen bedoeld voor STT’ers; ook niet-leden zijn van harte welkom. Om te zorgen dat onze techniektrainingen voor zo veel mogelijk steppers aantrekkelijk zijn, mag iedereen GRATIS meedoen. We organiseren deze trainingen op verschillende locaties in Twente.
We gaan ervan uit dat iedere deelnemer beschikt over een eigen step en helm. Als je (nog) geen eigen step en/of helm hebt, laat het ons dan even weten. Dan gaan we kijken of we wat voor je kunnen regelen.
Zoals altijd zijn ook gevorderde steppers van harte welkom, omdat het ook voor mensen die al vele duizenden stepkilometers achter de rug hebben, belangrijk is om van tijd tot tijd te checken of ze hun basics nog op orde hebben.
Stepteam Twente werkt momenteel aan een online document met veel informatie over steppen en steptechniek. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. Wij staan uiteraard open voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze informatie.
Wil je graag je steptechniek verbeteren? Ga jij ook voor meer meters met minder moeite? Laat dan via het aanmeldformulier  weten dat je erbij bent op 4 november. Waar zou jij ons graag eens zien? Suggesties voor andere locaties in Twente zijn welkom.

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 04 november, 2023

Tijd: 9.30 -

11.15 uur

Kosten: € Gratis

Locatie

Parkeerplaats zwembad De Wilder (Scholtenhagenweg 32, Haaksbergen)