Home » Stepkalender » Steptechniektraining

Stepkalender

Steptechniektraining

STEPTECHNIEK VERBETEREN BIJ STT

STEPTECHNIEK VERBETEREN BIJ STT
Zaterdag 1 april organiseert Stepteam Twente (STT) weer een steptechniektraining. We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van zwembad de Wilder in Haaksbergen (Scholtenhagenweg 32).
Dit keer besteden we niet alleen aandacht aan algemene stepvaardigheden, maar ook aan enkele speciale technieken. In het bijzonder gaan we oefenen met af- en opsteppen van stoeprandjes en met verschillende technieken voor het bedwingen van supersteile (ca. 25%) en minder steile klimmetjes.
Regelmatig organiseren we een training die geheel in het teken staat van steptechniek. Deze maandelijkse techniektrainingen zijn niet alleen bedoeld voor STT’ers; ook niet-leden zijn van harte welkom. Om te zorgen dat onze techniektrainingen voor zo veel mogelijk steppers aantrekkelijk zijn, mag iedereen GRATIS meedoen. We organiseren deze trainingen op verschillende locaties in Twente.
We gaan ervan uit dat iedere deelnemer beschikt over een eigen step en helm. Als je (nog) geen eigen step en/of helm hebt, laat het ons dan even weten. Dan gaan we kijken of we wat voor je kunnen regelen.
Zoals altijd zijn ook gevorderde steppers van harte welkom, omdat het ook voor mensen die al vele duizenden stepkilometers achter de rug hebben, belangrijk is om van tijd tot tijd te checken of ze hun basics nog op orde hebben.
Stepteam Twente werkt momenteel aan een online document met veel informatie over steppen en steptechniek. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid op onze site. Wij staan uiteraard open voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze informatie.
Wil je graag je steptechniek verbeteren? Ga jij ook voor meer meters met minder moeite? Laat dan even via Facebook Messenger, via een bericht hieronder of via e-mail weten dat je erbij bent op 4 maart. Waar zou jij ons graag eens zien? Suggesties voor andere locaties in Twente zijn welkom.

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 01 april, 2023

Tijd: 09.30 -

11.15

Kosten: €Gratis

Locatie

Scholtenhagenweg 32, Haaksbergen