Home » Stepkalender » Steptechniek verbeteren bij STT

Stepkalender

Steptechniek verbeteren bij STT

’s Morgens een algemene steptechniektraining en ’s middags een wedstrijdtechniektraining.

Stepteam Twente (STT) organiseert voor de vierde maal dit jaar een GRATIS steptechniektraining. De techniektraining bestaat dit keer uit twee delen: een ochtendprogramma en een middagprogramma. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je aan beide programma’s meedoet of aan een van beide.

’s Morgens geven we een algemene techniektraining waar zowel beginners als gevorderden en zowel toerrijders als wedstrijdrijders veel baat bij kunnen hebben. Het gaat hier met name om het aanleren van een efficiënte steptechniek, zodat je met zo min mogelijk moeite je meters kunt maken.

’s Middags geven we een training die is gericht op wedstrijdsteppers. Deze training is met name bedoeld voor steppers die zich voorbereiden op het WK dat in augustus in Tsjechië wordt gehouden. Maar ook andere steppers die interesse hebben in wedstrijdtechnieken, zijn van harte welkom.

Voor het ochtendprogramma vragen we je om om 9.45 uur aanwezig te zijn, zodat de training precies om 10.00 uur van start kan gaan. Voor de liefhebbers is de baan echter om 9.00 uur al open. Voor het middagprogramma vragen we je om om 12.45 uur aanwezig te zijn, zodat de training precies om 13.00 uur kan beginnen. We verzorgen geen lunch, dus zorg ervoor dat je zelf voldoende eten en drinken meeneemt. Wel is er deze dag koffie en thee beschikbaar (ook ’s morgens en na afloop).

Regelmatig organiseert STT trainingen die geheel in het teken staan van steptechniek. Deze techniektrainingen zijn niet alleen bedoeld STT’ers; ook niet-leden zijn van harte welkom. STT geeft graag iedereen de kans om zich een efficiënte steptechniek eigen te maken. Om te zorgen dat deze techniektrainingen voor zo veel mogelijk steppers aantrekkelijk zijn, mag iedereen GRATIS meedoen. STT organiseert dit soort trainingen op verschillende locaties in Twente.

STT werkt momenteel aan een online document met veel informatie over steppen en steptechniek. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid: http://www.stepteamtwente.nl/home/steptechniek/. Wij staan open voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze informatie.

Ben je geen STT-lid en wil je graag je steptechniek verbeteren? Meld je dan aan via het aanmeldformulier (https://forms.gle/sJovh4ci7XGkddsp9).
Waar zou jij ons graag zien voor een volgende steptechniektraining?
Suggesties voor locaties in Twente zijn welkom!

Organisatie

Evenement gegevens

zaterdag 06 juli, 2024

Tijd: 9:45-12:00 en -

12:45-14:30

Kosten: € Gratis

Locatie

Wielerbaan van de Almelose Wielervereniging De Zwaluwen (De Sumpel 5, 7606 JJ Almelo). Hier zijn toiletten en eventueel ook kleedkamers en douches beschikbaar.