Home » Stepkalender » Klaverstep Oudsbergen (23 tot 150 km)

Stepkalender

Klaverstep Oudsbergen (23 tot 150 km)

4 gecentraliseerde steproutes met in totaal 150km stepplezier

Maak je keuze(s) uit 4 gecentraliseerde steproutes met in totaal 150km stepplezier.

Klaverstep Oudsbergen 2024 bestaat uit 4 verschillende lussen die élk starten en toekomen op dezelfde locatie, namelijk recreatieoord Wilhelm Tell te Oudsbergen. Het is aan iedere individuele stepper om een eigen planning en keuze te maken om 1,2,3 of alle 4 de lussen te steppen tussen 7u ’s morgens en 20u ’s avonds. Het totaal aantal km van de verschillende lussen kan jaarlijks variëren en is voor 2024 vastgelegd op 150km.

Alhoewel dus iedere stepper zijn eigen planning opmaakt zullen we als organisatie telkens starturen suggereren van de 4 verschillende lussen voor diegenen die in groep wensen te steppen. Daarnaast voorzien we ook een vrijblijvende ‘stepperstafel’ tijdens de middaguren waar aan een billijke prijs een broodje, spaghetti,… kan gegeten worden in gezelschap van andere steppers. Stepclub Oudsbergen biedt voor deze gelegenheid een gratis frisdrank aan voor de ingeschreven steppers!

Kortom, dé unieke kans om nieuwe stepvrienden te ontmoeten.

Last but not least nodigt iedere lus van Klaverstep uit tot een unieke kennismaking met het landelijke, toeristische en bedrijvige Oudsbergen dat gesitueerd is in het Nationaal Park Hoge Kempen, onze Limburgse trots, en waar het hippisch centrum Sentower een absolute hotspot is in de internationale paardenwereld.

lees hier de beschrijving van de routes (scroll iets omlaag)

Organisatie

Evenement gegevens

zondag 02 juni, 2024

Tijd: 07:00 -

20:00 uur

Kosten: €5

Locatie

Recreatieoord Wilhelm Tell, Hoeverweg 87, 3660 Oudsbergen, België