Home » Stepblog » Verslag van de eerste StepUp dag 2023

Stepblog

Verslag van de eerste StepUp dag 2023

door | jul 8, 2023 | Stepblog

Wat hebben wij genoten van de eerste Step-Up, editie 2023! Een gezellige groep, leuke activiteiten, en bovenal; fantastisch weer.

Omstreeks 09.00 uur kwamen de eerste steppers binnen druppelen voor een lekker bakje koffie met een heerlijke versnapering. De organisatie had een perfecte lokatie uitgekozen, heerlijk ruim qua opzet, ruim voldoende parkeergelegenheid en vooral ook super vriendelijke en behulpzame ontvangst in het Kulturhus! Aansluitend gingen wij van start voor een mooie tocht in de omgeving Scherpenzeel. Na een mooie tocht van ca. 28 km kwamen wij rond de middag weer terug bij het Kulturhus de Breehoek.

Bij het Kulturhus stond Stepshop.nl met diverse modellen klaar die door de deelnemers uitgetest konden worden. Dit gebeurde dan ook uitbundig! Om 12 uur stond er voor alle deelnemers een heerlijke lunch klaar. Na de lunch stond de techniekclinic op het programma. Tijdens deze clinic zijn diverse onderdelen van het steppen behandeld, met als doel, meer kilometers met minder inspanning en zo veilig mogelijk 😉.  Na deze leuke en leerzame clinic stond er nog een interactieve kennissessie over het rijden in een groep op het programma. Want waar let je nu eigenlijk op als je met een groep rijdt? En hoe haal je waarde uit zo’n groep.

Omstreeks 16.30 uur sloten wij de dag af. Diverse steppers kletsten nog wat na en iedereen vervolgde zijn/haar weg naar huis. Dank aan alle deelnemers die deze dag tot een succes hebben weten te maken! Graag tot een volgende keer!

Een uitgebreid overzicht van 80 foto’s is beschikbaar op de Facebook pagina van Stepbond.nl

Recente berichten

Categorieën