Home » Stepblog » Mijn stephistorie

Stepblog

Mijn stephistorie

door | apr 9, 2023 | Stepblog

Hoi,

Ik stepte laatst in mijn eentje. Ik doe dat twee keer in de week 2 uur op een dag met een hindernis. Ik heb namelijk een beperking: autisme, angst en een dwangstoornis. Dus moet ik nieuwe routes altijd met begeleiding doen anders verdwaal ik. Ik raak dan in paniek als er iets onverwachts gebeurt. De route weet ik al na één keer en dan wil ik het zelf proberen. Maar mijn steptocht op woensdag 26 oktober 2022 van Wormerveer naar Alkmaar naar Limmen ging in één keer achter elkaar. Dat is 27,07 km!

Ik was naar Alkmaar en toen naar Limmen al 2 uur aan het steppen. Dat vind ik wel genoeg, 27 km met mijn kleine stepje. Daarna heb je een lekker voldaan gevoel. Ik had wel alle stoplichten tegen, haha. Ik vind steppen echt leuk. Ik wilde zo graag een foto van het Alkmaarse bord met mijn stepje en als trofee heb ik die foto uitgeprint en opgehangen. Ik ben zo trots. Dit is mijn stepje.

Er komen gerust nog meer stepuitdagingen waarbij ik een foto kan maken van mijn stepje met waar ik ben geweest. Dat doe ik ook met landsvlaggetjes sparen.

De kliniek in Eindhoven had mij aangestoken met het steppen. Zij hadden een stepje en daar ging ik onder begeleiding elke zondagmiddag mee steppen. Zij gingen op de fiets of hardlopend of ook steppend mee. Daardoor kreeg ik zoveel zelfvertrouwen dat ik het alleen wilde proberen. Dat doe ik nu al bijna 3 jaar.

Door steppen kom ik nog eens ergens!

Groetjes, Eva

Recente berichten

Categorieën