Home » Stepblog » Brabants Bont 1e Winterserie toertocht

Stepblog

Brabants Bont 1e Winterserie toertocht

door | nov 14, 2022 | Stepblog

Op zondag 13 november 2022 vertrokken we met een mooie groep van 14 personen (4 fietsers en 10 steppers) vanuit Sporthal De Zeine. Het weer was prachtig voor de tijd van het jaar en ideaal voor een steptocht door het mooie Brabantse landschap.

Goed om te zien dat er ook maar liefst 6 deelnemers waren gekomen uit andere delen van het land.

Een mooie route van 43 km door Brabant

De tocht ging van de start eerst in oostelijke richting via het halve zolenpad op weg naar Drunen. Vervolgens richting het afwateringskanaal Den Bosch – Drongelen en van daar richting de mooie bossen en heide van de Loonse en Drunensche Duinen.

Vanwege het mooie weer was het extra druk op de wegen en langs de steppaden. Gelukkig verliep de tocht voorspoedig zonder veel oponthoud of lekke banden. Dank aan de deelnemers die diverse foto’s hebben gemaakt. Voor de liefhebbers is hieronder nog een korte foto impressie te zien van de tocht.

Zo maar wat reacties na afloop:

  • Was echt super gezellig. Denk maar dat ik gezellig lid wordt bij jullie. Als het natuurlijk van jullie mag?
  • Wij hebben genoten van de steptocht en van jullie. Dank voor de gastvrijheid. 
  • Mooie route, leuke mensen. Ik heb het prima naar mijn zin gehad vandaag. Bedankt voor de Brabantse gezelligheid en tot ziens!

Goede nieuws is dat twee deelnemers zich na afloop meteen hebben aangemeld als nieuw leden bij Stepteam Brabantsbont. Van harte welkom Pleunie en John !

Recente berichten

Categorieën