Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winter Fiets Elfstedentocht

zondag 15 januari 2023

€45

Dé alternatieve Elfstedentocht voor als er onvoldoende ijs ligt om dé Tocht der Schaatstochten te houden.
Deze toertocht staat open voor alle, geheel of  in aanzienlijke mate door spierkracht aangedreven, rijwielen die op het recreatief fietspad mogen rijden.
Dus van step tot ligfiets, van e-bike
tot racefiets en van skeeler tot handbike.

24 oktober 2022 start de inschrijving voor de editie van 15 januari 2023. Heb je nog niet eerder meegereden, dan kun je je via de site van Frieslandbeweegt opgeven als belangstellende, en krijg op tijd bericht om van de ‘Early BIkkel’ korting gebruik te kunnen maken. Heb je al eens eerder meegereden en je niet uitgeschreven voor onze nieuwsbrieven, dan krijg je het bericht vanzelf en hoef je dus niet opnieuw als belangstellende te registreren.

Verzorgingsposten
Fietsen in de winter vraagt meer energie dan als het warmer is. Ook komend jaar zal er dan ook op diverse plaatsen op de route ruimschoots voldoende te eten en drinken zijn. Bij de finish staat er een tenslotte nog een voedzame, warme, vegetarische maaltijd voor je klaar. Kun je nog even samen met je fietsvrienden, collega’s of supporters natafelen…

De kosten verschillen per afstand (93, 140 of 202 km, de langste afstand kost regulier € 45,-) en als je voor 13 november aanmeld krijg je aardig wat korting.
Alle info daarover staat op de site van Friesland Beweegt.

 

Gegevens

Datum:
zondag 15 januari 2023
Kosten:
€45
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.frieslandbeweegt.frl/winterfiets-elfstedentocht.php

Organisator

Frieslandbeweegt
E-mail:
WinterfietsElfstedentocht@FrieslandBeweegt.frl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leeuwarden
Leeuwarden, + Google Maps