Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holland Venetië Tocht

zondag 21 augustus / 10:00 - 15:00

€10

Zondag 21 augustus wordt voor de 20e keer de Hollands Venetië Fietstocht georganiseerd door RTV Steenwijk in samenwerking met de beide Steenwijker Rotaryclubs. De route van de Hollands Venetië Tocht leidt door het fraaie nationale park Weerribben-Wieden, waarbij de steden en dorpen Steenwijk, Giethoorn, Dwarsgracht, Blokzijl, Zwartsluis, Vollenhove, en Sint Jansklooster worden bezocht. De routes zijn volledig uitgepijld door RTV Steenwijk en daarnaast ontvangen alle deelnemers een routebeschrijving en bij aankomst een aandenken. Daarbij kan gekozen worden voor afstanden van 35, 50, 80 en 125 kilometer. Gestart wordt bij De Meenthe (Stationsplein 1 te Steenwijk, tegenover het NS station), waar meer dan voldoende parkeergelegenheid is. In De Meenthe is tevens gelegenheid voor de deelnemers om zich om te kleden en te douchen na afloop van de fietstocht.
Een deel van het inschrijfgeld gaat naar een drietal goede doelen. De stichting Vrienden van de DUO fiets (elektrische tandemfietsen voor ouderen), de stichting Present (Vrijwilligersbureau in Steenwijk dat vrijwilligers koppelt aan hulpbehoevenden) en stichting STAPS (paardrijden met gehandicapten).
Al jarenlang staat hier een klein aantal steppers aan de start. het is leuk om gezamenlijk te starten op de 35 of 50 km. Voorstel: start steppers om 10 uur.
De routes gaan door de waterdorpen en het Wieden Weerribben nationaal park en is volledig uitgepijld.
Na inschrijving GPS beschikbaar.
Alle info op de website.
https://www.rtvsteenwijk.nl/

Gegevens

Datum:
zondag 21 augustus
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.fietssport.nl/toertochten/52344

Organisator

RTV Steenwijk
E-mail:
ariefolkers@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

de Meenthe
Stationsplein 1
Steenwijk,
+ Google Maps